Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

STEVE VAI live in Greece

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ PRINCIPAL/ΜΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ FUZZ ΑΘΗΝΑ

Τα  πολλά λόγια είναι περιττά και οι συστάσεις μάλλον  αχρείαστες. Ο Steve Vai, ο  σπουδαιότερος εν ζωή γητευτής της ηλεκτρική κιθάρας επισκέπτεται την Ελλάδα για δύο συναυλίες, έτοιμος να καταπλήξει μία ακόμα φορά το πολυπληθές κοινό του.  Οι λέξεις
‘βιρτουόζος', ‘ταλαντούχος’, ‘εντυπωσιακός’ αδυνατούν να περιγράψουν το καλλιτεχνικό μέγεθος του αμερικάνου κιθαρίστα και το κοινό του αναφέρεται σε αυτόν ως το ‘φαινόμενο’ ο ‘εξωγήινος’ ή σκέτο Vai.  Ναι, το όνομά του είναι συνώνυμο της κλάσης του, όπου η τεχνική, η ευφυΐα και η σκηνική παρουσία ξεπερνούν  κάθε προηγούμενο και η αλήθεια είναι πως κανείς άλλος δεν βρίσκεται την ίδια κατηγορία και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Prejudice Reborn live

Οι Prejudice Reborn μετά το επιτυχημένο tribute στο Βlack Album επιστρέφουν για 3η χρονιά στο Revenge of Rock με ένα 2 ωρο καταιγιστικό αφιέρωμα που θα καλύπτει όλη την δισκογραφία των Metallica. Επίσης θα ακουστούν και κομμάτια από το πρώτο full length album της μπάντας με τίτλο "Elpis", το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Σας περιμένουμε σε μια βραδυά με πολύ headbanging αλλα και αρκετούς guests που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

DOORS OPEN: 22:00
ENTRANCE: 5 Euro

LIVE STARTS: 22.30
Special Guests so far:
Thodoris Roumeliotis - 3 Fold Pain
Yiannis Fasoulakis - Dryed

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

5o στηΧίο - συνέντευξη στο "Ανακαλύπτουμε την Ελλάδα"

Εγκαινιάζοντας τη στήλη των συνεντεύξεων του “Ανακαλύπτουμε την Ελλάδα” υποδεχόμαστε μια μπάντα που έχει ως βασική προτεραιότητα την προώθηση του νησιού όπου γεννήθηκε. Το 5ο στηΧίο, ήδη από την ίδρυσή σου στηρίζεται σε ένα project που πρωτοπορεί για τα ελληνικά δεδομένα σε σημείο να αποτελεί έμπνευση και για άλλους καλλιτέχνες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...