Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ντουέτο Queen-Michael Jackson


Ναι, ο Michael Jackson πέθανε το ίδιο και ο Freddie Mercury όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτό αποδικνύει η αποκάλυψη που έκανε ο κιθαρίστας Brian May, ότι η εταιρία του Jackson έδωσε στο συγκρότημα την άδεια να κυκλοφορήσει τα τραγούδια που είχαν ηχογραφήσει μαζί τη δεκαετία του '80 οι δύο θρύλοι.
"Ο Michael συνήθιζε να έρχεται και να μας βλέπει όταν κάναμε συναυλίες στην Αμερική. Αυτός και ο Freddie είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι, τόσο ώστε να ηχογραφήσουν μερικά τραγούδια μαζί στο σπίτι του Michael, τα οποία όμως δεν βγήκαν ποτέ στη δημοσιότητα", δήλωσε στον τύπο. "Θα είναι έτοιμα την επόμενη χρονιά. Είμαστε σε συζητήσεις με το περιβάλλον του Jackson και είναι πολύ ευχαριστημένοι", συμπλήρωσε στην ερώτηση πότε θα κυκλοφορήσουν. 


Οι Queen, είχαν ακόμα ανακοινώσει παλαιότερα ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν ένα δίσκο με παλιά demo του Mercury, που -όπως επίσης αποκάλυψε ο May- θα περιέχει υλικό από το παρελθόν του συγκροτήματος με τον ντράμερ Roger Taylor, το οποίο θα συμπληρώνει μια επιλογή από ακυκλοφόρητα τραγούδια. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το υλικό αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί ή ξεχωριστά από τον δίσκο Mercury-Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...